Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

+31 (0)20 8203693

Kingsfordweg 151 Amsterdam

BSM CYBERSECURITY​

Cybercrime Hulp​​

Slachtoffer worden van cybercrime is een nare ervaring wat helaas steeds meer personen en bedrijven meemaken. Ondanks de emoties en impulsieve eerste behoeften om van alles in de computers direct aan te passen om herhaling te voorkomen of schade te beperken, is het advies om snel een digitaal onderzoeker in te schakelen. Een cybercrime-expert kan snel en correct de digitale sporen veiligstellen.

Belangrijk bij cybercrime is het vooral om digitale sporen niet te te vernietigen of per ongeluk aan te passen. Het is daarom van belang om snel contact op te nemen met een expert.

Als u bewijzen nodig heeft voor een eventuele rechtszaak is het nog belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale bewijzen correct zijn veiliggesteld. Een digitaal onderzoeker zal altijd een bewijskopie met (meestal) MD5 hashwaarden voor u veiligstellen, zodat aangetoond kan worden dat de data origineel is en er niet mee is ‘geknoeid’. Men moet in een rechtszaak vaak aantonen dat de gegevens zorgvuldig en correct zijn opgeslagen, dit is dus een belangrijke stap als er forensisch onderzoek uitgevoerd moet worden.

U kunt contact met ons opnemen om snel advies te krijgen in uw specifieke situatie. Hulp als slachtoffer van cybercrime is soms noodzakelijk. Er voor zorgen dat herhaling voorkomen wordt is ook verstandig zijn. BSM kan u helpen uw systemen veiliger in te regelen en u helpen de kans op herhaling van cybecrime te verkleinen.