Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

+31 (0)20 8203693

Kingsfordweg 151 Amsterdam

Diefstal onderzoek

Heeft u te maken met diefstal en hiervoor onderzoek nodig?

BSM voert regelmatig onderzoek uit naar diefstal. Dit kan normale diefstal betreffen, of een vorm van diefstal die met de computer is uitgevoerd. Zijn er computers in het spel? Kijk dan verder op onze cybercrimepagina. De informatie op deze pagina is gericht op de normale vormen van diefstal.

Heeft u last van diefstal binnen uw bedrijf, of twijfelt u of er iemand aan het stelen is? BSM heeft de nodige kennis in huis om onderzoek te doen.

Wij onderzoeken voor u wie de mogelijke dader kan zijn, en proberen zo veel mogelijk informatie te verkrijgen over hoe het heeft kunnen gebeuren. Wij adviseren u over of, en hoe u aangifte moet doen, en vertellen hoe u het beste kunt handelen in het geval dat u de werknemer wilt ontslaan. Twijfelt u of er diefstal plaatsvindt? Ook dan kunnen we u helpen door maatregelen te treffen om zekerheid te krijgen.

Diefstal laten onderzoeken

BSM heeft meer dan vijftien jaar ervaring met deze gevoelige situaties. Immers, u wilt de schade gecompenseerd krijgen, de rust zo veel mogelijk terug krijgen op de werkvloer, maar ook zeker niet iemand onterecht beschuldigen. Wij beschikken over de ervaring en de juiste papieren om een onderzoek te doen. Hoor- en wederhoor zijn hierbij een vast onderdeel. Vervolgens adviseren wij u samen met uw advocaat over de te volgen procedures. Hebben we voldoende feiten voor een ontslag op staande voet? Is het beter om eerst iemand op non-actief te stellen? Belangrijke beslissingen waar wij u graag mee helpen.

Neem voor meer informatie of maken van een afspraak voor een kosteloos intake gesprek contact met ons op.