Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

+31 (0)20 8203693

Kingsfordweg 151 Amsterdam

BSM recherche diensten

iemand of iets opsporen

Iemand opsporen?

Wellicht herkent u zich in een van volgende vragen:

  • U bent een familielid uit het oog verloren?
  • Er is iemand vermist en u heeft hulp nodig om te helpen zoeken?
  • U heeft een vordering op iemand maar kunt de persoon niet meer traceren?
  • U weet niet hoe u in contact kan komen met uw jeugdvriend?
  • Waar zijn de gestolen goederen gebleven?
  • Wie is mijn biologische vader of moeder?

BSM achterhaalt vaak binnen zeer korte tijd de actuele verblijfsgegevens. Personen opsporen is specialistisch onderzoek en deze onderzoeken voeren wij discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uit. 

Naast het opsporen van personen is ook een opsporen van goederen een van de onderzoeken die BSM voor u kan verrichten.

Wij hebben een groot netwerk van onderzoeksbureaus in Nederland maar ook buiten Nederland om personen en goederen op te sporen. Juist door onze kennis op het gebied van computeronderzoek en onze software en databases kunnen wij snel en efficiënt vele soorten opsporingstaken uitvoeren.

BSM recherche diensten wordt regelmatig ingeschakeld om personen of goederen op te sporen. Wellicht is een van deze voorbeelden op u van toepassing:

  • Ik heb nog geld van iemand tegoed maar hij/zij is verdwenen
  • Er zijn goederen verdwenen. Waar zijn ze gebleven?
  • Ik wil een getuige oproepen maak kan deze niet vinden…
  • Volgens mij lekt er informatie, maar via/aan wie?

Wij hebben ons bij onderzoeken te houden aan de privacywetgeving en geven daarom alleen de adresgegevens van de persoon die u zoekt als deze persoon hier toestemming voor geeft. Zonder toestemming kunnen wij u wel vertellen hoe het met de persoon gaat en eventueel uw adres of telefoonnummer achterlaten.

Bij het doen van opsporingsonderzoek is het van belang dat u ons zo veel mogelijk informatie en details en achtergrond gegevens te verstrekken over de vermiste persoon. Als er weinig aanknopingspunten zijn zijn deze detail gegevens nog belangrijker, zoals:

Naam, roepnaam, laatst bekende adressen, geboortedatum, geboorteplaats. Ook foto’s zijn van belang en de signalementen: lengte, huidskleur, kleur van de stem, postuur, kleur ogen, kleur haar en haardracht. Elk ogenschijnlijk onbelangrijk detail kan zeer waardevol zijn voor ons onderzoek, zoals bijvoorbeeld een hobby.
De benodigde tijd voor opsporingsonderzoek is mede afhankelijk van de aangeleverde informatie en de specifieke situatie. Internationale opsporingen nemen veelal extra tijd in beslag. Op basis van de aangeleverde informatie geven wij u een prijsindicatie.
Vanuit de Wpbr (Wet Particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus) gelden wettelijke eisen aan recherchebureaus om te mogen zoeken naar personen. Daarom willen we ook van u weten waarom u iemand zoekt.

Op basis van de door u aangeleverde informatie starten wij een vooronderzoek. Hieruit volgt ons advies, aanpak, prijsindicatie en de slagingskans; de inschatting dat wij de persoon werkelijk vinden. Het vooronderzoek is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

U bepaalt vervolgens of u de opdracht aan ons verstrekt. Nadat u de opdrachtbevestiging ondertekend heeft geretourneerd en een waarborg heeft betaald gaan wij voor u aan het werk. Uiteraard zijn wij vanwege ons netwerk ook is staat om verloren of gestolen goederen op te sporen.