Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

+31 (0)20 8203693

Kingsfordweg 151 Amsterdam

BSM detective diensten

Cyberstalking onderzoek

Cyberstalking

Cyberstalking is een moderne variant van stalken, waar helaas op afstand veel emotionele schade voor de gedupeerde door kan ontstaan. Mogelijk heeft u een vermoede wie de dader is, maar u weet niet hoe u dit aan kan tonen? 
BSM heeft de kennis en de middelen om de digitale sporen te vinden of te achterhalen en op de juiste wijze vast te leggen. 
Er zijn ook anonieme manieren mogelijk om via computer cyber pesterijen uit te voeren. Niet elke cyberstalker is te pakken, maar vaak laten ook de handigere computer gebruikers ergens een spoor achter! 
Er zijn vele varianten van cyber pesten: via e-mail, via sociale media, via blogs en dergelijke. 

Cyberstalking is strafbaar. 
BSM ziet vaak dat cyberstalken gecombineerd wordt met hacken van e-mail of sociale netwerken, waardoor de stalker kan doordringen tot de volledige vrienden en relatie kring van het slachtoffer. BSM ziet een trend in de moderne vorm van stalking en cyber pesten. 
Politie onderzoeken werden meerdere malen op basis van de feiten uit onze rapportages verder opgepakt. 
Ook civiel rechterlijk kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen. We werken veel samen met advocaten en kunnen de feiten verzamelen welke zij eventueel nodig hebben voor het voeren van een civiele procedure.