Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

+31 (0)20 8203693

Kingsfordweg 151 Amsterdam

BSM detective diensten

Opsporen personen

Opsporen personen

U bent een familielid uit het oog verloren? U heeft een vordering op iemand maar kunt de persoon niet meer traceren? Wij achterhalen vaak binnen zeer korte tijd de actuele verblijfsgegevens. Deze onderzoeken voeren wij discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uit. Wij hebben ons hierbij te houden aan de privacywetgeving en geven daarom alleen de adresgegevens van de persoon die u zoekt als deze persoon hier toestemming voor verleent. Zonder toestemming kunnen wij u wel vertellen hoe het met de persoon gaat en eventueel uw adres of telefoonnummer achterlaten.

Opsporen van persoon:

Bij het doen van opsporingsonderzoek is het van belang dat u ons zo veel mogelijk informatie en achtergrond gegevens verstrekt over de vermiste persoon, zoals naam, roepnaam, laatst bekende adressen, geboortedatum, geboorteplaats. Ook foto’s zijn van belang, signalementen (lengte, huidskleur, kleur van de stem, postuur, kleur ogen , kleur haar en haardracht. Elk ogenschijnlijk onbelangrijk detail kan zeer waardevol zijn voor ons onderzoek, zoals bijvoorbeeld een hobby. 
De benodigde tijd voor dit soort onderzoek is mede afhankelijk van de aangeleverde informatie. Internationale opsporingen nemen veelal extra tijd in beslag. Op basis van de aangeleverde informatie geven wij u een prijsindicatie. 
Vanuit de WPOB (Wet Particuliere Onderzoeks Bureau) gelden wettelijke eisen aan recherchebureaus om te mogen zoeken naar personen. Daarom willen we ook van u weten waarom u iemand zoekt. 

Op basis van de door u aangeleverde informatie starten wij een vooronderzoek. Hieruit volgt ons advies, aanpak, prijsindicatie en de slagingskans; de inschatting dat wij de persoon werkelijk vinden. Het vooronderzoek is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen. 

U bepaalt vervolgens of u de opdracht aan ons verstrekt. Nadat u de opdrachtbevestiging ondertekend heeft geretourneerd en een waarborg heeft betaald gaan wij voor u aan het werk. Uiteraard kunnen we ook verloren goederen opsporen.